Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πολιτικά δρώμενα Ελλάδος

Καταρχήν και πριν ξεκινήσω να ασχοληθώ με ένα θέμα εκτός της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι κατά της βίας γενικά και πόσο μάλλον όταν απένταντί σου ως άνδρας έχεις μία γυναίκα.

Τώρα για τα σημερινά και χωρίς να είμαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Το λάθος του κου Κασιδιάρη - και έπεσε οφείλω να πω στην παγίδα γιατί  θα στοιχίσει στην παράταξή του πολλές ψήφους- ήταν σαφώς ότι δεν συγκράτησε τα νεύρα του. Αυτό νομίζω το καταλάβαμε όλοι. 

Από εκεί και πέρα και ενώ σε αυτά που έλεγε οι υπόλοιποι συνομιλητές του είτε χλεύαζαν είτε απλά κοιτούσαν, δεν είχαν να του αντιπαραθέσουν κάτι. Και πιστεύω ότι το γνώριζε και αυτός. Εκεί που εξερράγη ήταν όταν η κα Δούρου ώς άλλη δικαστική specialist αναρωτήθηκε γιατί πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσής του. ΜΑ ΚΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΟΣΕΊ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ;;;; Κοιτάξτε λίγο το καθημερινό ρεπορτάζ για κάποιον άλλο κύριο που καταχράστηκε τα χρήματα μιας ΑΕ και δεν άνοιξε ρουθούνι. Από αναβολή σε αναβολή πάει το θέμα. Έτσι έχουμε συνηθίσει την Ελλάδα. Έχουμε γίνει χειρότερη από τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν τα στοιχειώδες. 

Τώρα που βγαίνουν όλα τα κόμματα να μας πουν ότι καταδικάζουν τη βία εμένα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο...

Αν και πιστεύω ότι όλοι έχουν δει το βίντεο παραθέτω και εγώ ένα link για το πως άρχισε η συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: