Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Επιταχυνόμενη κρίση

Και τώρα τι γίνεται;;;

Τα πράγματα είναι σκούρα και με τα κοράκια που έχουν περιτριγυρίσει την Ελλάδα δεν βλέπω να ξεμπλέκουμε εύκολα. Θέλουν όλοι να βάλουν "χέρι" στη δημόσια περιουσία μας, που εμείς σαν αυτόχειρες τους προσφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, χρόνια της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, της μή αξιοποίησης των προγραμμάτων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, χρήματα που χάθηκαν απο την υπερτιμολόγηση των φαρμακευτικών ειδών και πολλά άλλα που έχουν πάει σε λαμόγια και που στο Ελλαδισταν κανείς δεν πρόκειται να τους αγγίξει.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μία χώρα σαν την Ελλάδα έχει φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα. Το μόνο που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι ότι τα πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινα, κοινώς τα κόμματα και αυτοί που τα απαρτίζουν, τους νοιάζει μόνο το πως θα διασφαλίσουν τη δική τους περιουσία και τι μπιζνα θα κάνουνε τη περίοδο που βρίσκονται αυτοί ως κυβερνών κόμμα. Μόνο αυτή είναι η εξήγηση. Τώρα να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε που η Μέρκελ έχει βάλει στόχο τα παραγωγικά κομμάτια της Ελλάδος.
Αλλά είπαμε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Ας κοιτάξουμε στο καθρέπτη και ας δούμε τη πραγματικότητα για το καθένα απο εμάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος η περιπτωση με τα ΕΛΠΑ. Που ακούστηκε φύλακας να παίρνει 84.000€ ετήσιο εισόδημα.!!!!!! Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά δεν ξέρω πολλούς επιστήμονες να εισπράττουν αυτή την αμοιβή.

Για αυτό ο κυριούλης είπε το αλληγορικό "μαζί τα φάγαμε"... Όποιος ήθελε να καταλάβει τι εννοούσε κατάλαβε... οι άλλοι απλά διαμαρτυρόντουσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: